Hakukoneoptimointi eli SEO

Mitä hakukoneoptimointi on?

Hakukoneoptimointi tarkoittaa kotisivujen sisällön ja rakenteen muuttamista hakukoneita ymmärtävään muotoon. Optimointi varmistaa tuotteiden, palveluiden ja brändin näkyvyyden verkossa.
Hakukoneoptimointia tulee tehdä säännöllisin väliajoin. Hakukonemaailma kehittyy jatkuvasti, ja sinun sivustosi on kehityttävä mukana.

Miten hakukoneoptimointi onnistuneesti tehdään?

Onnistunut optimointiprosessi tehdään useimmiten sivuillesi asennetun seurantajärjestelmän avulla. Seurantajärjestelmästä saamme tietoa asiakkaittesi käyttäymisestä tuotteitasi ja palveluita hakiessa. Saamme myös faktaa sinun sijoittumisestasi luontaisissa hakutuloksissa kilpailijoihin nähden eri hakukoneissa. Optimointia ei siis tehdä viikossa, vaan onnistunut optimointi vaatii panostuksen myös ajallisesti. Optimoinnin yhteydessä asennamme veloituksetta sivuillesi seurantajärjestelmän. Teemme sivuston optimoinnin alkukartoituksen ja käymme optimoitavan sisällön kanssasi läpi. Voit siis olla prosessissa mukana ja oppia samalla miten sisältöä tullaan hallitsemaan tai vastaavasti ulkoistaa tämän meille kokonaan. Sivuston kartoitus kertoo, mitä teknisiä ominaisuuksia pitää kehittää ja miten, jotta Google ja muut hakukoneet osaavat tulkita sivuston sisältöä oikein

Optimointi tarkoittaa asiakkaan sitoutumista meihin, bulkkitavarana tätä ei tehdä

Yritysten palveluiden löydettävyyttä luontaisissa hakutuloksissa ei voi ostaa, se pitää ansaita. Löydettävyyteen luontaisissa hakutuloksissa ei ole olemassa jotain kikkaa vaan se on parempaa, ammattitaitoista sisällön hallintaa, jota on ylläpidettävä säännöllisesti. Työmme optimoinnin osalta perustuu faktoihin: Mitä verkossa oikeasti tapahtuu ja mitä sen perusteella kannattaa tehdä.

Hakukoneoptimoinnin perusasiat: sivuston tekninen toteutus, laadukas sisältö, uskottavuus

Laadukas sisältö tarkoittaa rakenteellisesti oikein laadittua, käyttäjälähtöistä sisältöä, joka kiinnostaa kävijöitä.